Lakásszűrő

Szobák száma (1-4 db)
Lakások mérete (29-127 m2)
Elhelyezkedés Projekt információk Beruházó Tervező

Beruházó

Cégünk a 1991-ben alapított cégcsoport folyamatosan és dinamikusan fejlődő tagja. Mi az Eternity Investments-nél rendkívül fontosnak tartjuk, hogy az általunk létrehozott épületek, ne csak kellemes otthonok legyenek, de egyben értékteremtő megoldásokat is nyújtsanak az emberek számára. Telkeinket, fejlesztendő projektjeinket is ennek szellemében választjuk ki, varázsoljuk újjá. Szaktudásunkra, tapasztalatainkra alapozva minden esetben részletesen mérlegeljük az adott terület potenciálját, úgy mint: megfelelő infrastruktúra, intézmények közelsége, ügyintézés, oktatási intézmények, megfelelő zöldfelületek, és fejlődési dinamika szempontjából, mert hiszünk abban, hogy az otthon kiválasztása az egyik legfontosabb döntés az ember életében és mindezek együttesen gondoskodnak arról, hogy az adott terv megvalósulása után a már bennük élő tulajdonosoknak is kiváló befektetés legyen hosszú távon. Építészeinket az adott munkatervnek megfelelően szakterületük legjobbjaikként a fejlesztés speciális igényei szerint választjuk ki, így gondoskodva a legjobb megoldásokról.

Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink bizalommal fordulhassanak hozzánk kérdéseikkel, kéréseikkel a megvalósítás bármely fázisában, ezért szakképzett munkatársaink a teljes projektet végigkísérik velük. Igény szerint belsőépítészeti megoldásokat is nyújtunk ügyfeleinknek.

Mi az Eternity Investments-nél missziónknak tekintjük, hogy az általunk létrehozott épületek, terek a modern design megoldások mellett funkcionalitásukban is megfeleljenek minden igénynek. Magas minőségi elvárásokat támasztunk tervezőink, kivitelezőink és a felhasználásra kerülő anyagok tekintetében. Innovativ megoldásaink olyan épületekben vannak jelen, mint a:

LE MERIDIEN HOTEL BUDAPEST
1051 BUDAPEST, JÓZSEF NÁDOR TÉR – POSTABANK SZÉKHÁZ
1051 BUDAPEST, ALKOTMÁNY U. 3. - IRODAÉPÜLET
1052 BUDAPEST, DEÁK F. U. 10. - IRODAÉPÜLET
1065 BUDAPEST, ANDRÁSSY ÚT 40-42. – IRODAÉPÜLET
BRATISLAVA, SLOVAKIA – ING BANK SZLOVÁKIAI KÖZPONTJA – IRODAÉPÜLET


Referenciáinkról érdeklődjön értékesítőnknél

Tervező

A Magnólia Ház tervezője a Hevesi és Társa Kft. 1034 Budapest, Beszterce u. 16.

A Hevesi és Társa Építészstúdió Kft. 1995-ben alakult, fő profilja az építészeti tervezés, tanácsadás, tervezéstől a kivitelezésig. Munkáikat hosszú évek alatt összeszokott, az adott feladathoz szükséges társtervezőkkel végezik. A Stúdiót létrehozó építészek hosszú szakmai gyakorlattal rendelkeznek. Az alapítás óta eltelt idő alatt kialakult és megszilárdult a cég profilja, azok a lényeges tevékenységi körök, melyek a szakmai ténykedést, a szakmai arculatot meghatározzák.

Bővebb információ és referenciák a tervezőről itt tölthető le:

REFERENCIÁK LETÖLTÉSE
ÉRDEKLŐDJÖN A
LAKÁSKÍNÁLATUNK FELŐL!
Telefonáljon most!
Lakások közvetlenül a beruházótól:

Jöjjön el hozzánk, kérjen időpontot értékesítőnknél, hogy személyesen segíthessünk kiválasztani az Önnek legjobban megfelelő lakást!


Értékesítési iroda
+36 70 620 7716

küldjön üzenetet
Várható átadás

Várható átadás

2019. december

AKTUÁLIS KÉSZÜLTSÉG
Szaunavilág

Szauna és
Fitness terem

A lakók kizárólagos használatára

BŐVEBBEN
Prémium konyhabútor

20-70-10%
fizetési ütemezés

BŐVEBBEN